Ти си мъртъв и не го знаеш, разбери защо?

Как да излезем от капана на матрицата?

Как да излезем от капана на матрицата?

ДЪРЖАВА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ не съществува, защото това е една фирма-юридическо лице, играещо ролята на “власт“. Думата държава идва от думата ДЪРЖИ. Банда престъпници играещи ролята на “власт“, осъществяват контрол и монопол върху населението на определена територия. Съществува територия на Българите. Това са две корено различни неща. Всички държавни институции са фирми, без изключение. Включително всички партии, народно събрание и т н… А вие не сте никакви граждани. Личните ни карти са собственост на ДЪРЖАВАТА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, а ние сме просто ползватели на тези карти и това е малка част от капана в който са ни вкарали!

jivite-murtvi

ЗАКОН ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ (ЗАГЛ. ИЗМ. – ДВ, БР. 82 ОТ 2009 Г.)

В сила от 01.04.1999 г.

Отразена деноминацията от 05.07.1999 г.

Глава първа.
БЪЛГАРСКИ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ (ЗАГЛ. ИЗМ. – ДВ, БР. 82 ОТ 2009 Г.)

Раздел I.
Общи разпоредби

Чл. 2. (Изм. – ДВ, бр. 82 от 2009 г.) Българските лични документи са собственост на държавата.

Всички така наречени закони, заповеди, увеличаване на цени, инфлация, войни, радиация и т.н. са оферти, които корпорацията наречена РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, отправя към народа. Всяко мълчание е приемане на съответната оферта. Мълчанието се приема за съгласие.

Юридически, всички се водим МЪРТВИ по техните така наречени ЗАкони-морско право! Вижте как са изписани имената ви в личните карти?

С главни букви са нали? Знаете ли на кого се изписват имената с ГЛАВНИ БУКВИ? На покойниците! Всички корпорации-фирми-юридически лица-физически лица също, се изписват с ГЛАВНИ БУКВИ, което автоматично означава, че освен покойници сме и корпорации на под-корпорацията РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

Кой създава законите и за кого важат те ?

ЗАкон идва от Кон. ЗАкона се създава от престъпници за малоумници и роби-граждани. А Кон, това е естествено право, нарича се чест съвест и достойнство. Тук идва и ролята на измамата в правописа и граматиката, езика на неграмотните/кучешки латински.

Как променят значението на една дума от Кон, на ЗАкон ще прочетете в друга статия по темата. Не можете да победите системата със системата. Едни и същи действия, водят до едни и същи резултати. Всички народи по света сме едно! Сатанистите разделят народите и ги правят ДЪРЖАВИ, като вкарват различни езици, религии, валута, знамена, и т.н. Разделяй и владей!

Всяка подписка, референдум, протест и т.н. означава признаване на “власта“, която НЕ съществува, а вие сте техни РОБИ! Властта съществува, защото вие я признавате! Пътят е корено различен! Без партии, политици, президенти, министри, и т.н. играчи. Всичко трябва да се контролира от народа, включително и ние да си печатим парите, а не парите да се контролират и печатат от частни фирми- банки, като федералният резерв. И не, няма да стане анархия, защото ще има народен съд и контрол. Равенство и братство. Европейският съюз, ако не знаете, също е ФИРМА-КОРПОРАЦИЯ. Всичко е една игра, но те са играчите, а ние играчките. НАЙ голямото престъпление, е да си невеж и неук. И не е виновен този, който те МАМИ, а този който се оставил да го измамят.

В мига в който народите разберат, че единственият враг на всеки един народ е “власта“, която го управлява и че никой от вас не е никакъв гражданин и лична карта-паспорт. Играта на сатанистите преключва!


Leave a comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

хартиен човек

КОРПОРАТИВЕН СВЯТ – ХАРТИЕНИЯТ ЧОВЕК

Всичко тръгва от измамата в граматиката и правописа, който използваме – така...

правилата на играта

Играта!

По правилата на играта, не е виновен този, който те мами, а...

България

ДЪРЖАВАТА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ е корпорация – фирма регистрирана в САЩ

Всички така наречени държавни институции са фирми, играещи ролята на ''власт''. Единствения...

Кой управлява?

Кой управлява всички корпорации – държави-фирми?

Всички знаем, че на тази планета съществуват две неща, вода и земя.Тъй...