Играта!

По правилата на играта, не е виновен този, който те мами, а този който се оставил да го измамят.

По правилата на играта, не е виновен този, който те мами, а този който се оставил да го измамят.
За да имат тази власт и управление, по правилата на играта, сатанистите се нуждаят от нашето съгласие.

Как взимат нашето съгласие?

Всичко започва от мига на нешето раждане и издаването на акта за раждане. С издаването на акта за раждане, ние автоматично правим децата си собственост на ДЪРЖАВАТА-КОРПОРАЦИЯТА. Следват личните ни документи с които сключваме договори-тръстове с тях.
До такава степен са ни промили мозъците, че са ни накарали да си мислим, че ние сме онези пластмаси, наречени лични карти.
Но не, уважеми сънародници, вие не сте никакви лични карти, пластмаси и т н глупости.
Дори и в тяхните така наречени ЗАкони е написано, че личните карти са собственост на ДЪРЖАВАТА- БЪЛГАРИЯ, а ние сме просто ползватели на тези пластмаси!
Всичко което е регистрирано на личните ни карти, като движимо и недвижимо имущество, не е ваше, а е собственост на ДЪРЖАВАТА- БЪЛГАРИЯ, която пък е собственост на кралицата, САЩ и Ватикана. Схемата е една и съща в световен мащаб!
За това, вместо наем, учтиво плащаме “данък“, за да си мислим, че притежаваме нещо.

8 Comments

 • Привет, няма негативни послесдствия, когато си осъзнат жив мъж или жена и знаеш, че това е просто една игра. Не можем да се наемаме с конкретни съвети и не е правилно да го правим, Изучавайте темата в дълбочина.

 • Привет! Бихте ли дал насока за определено действие/за да не се пропусне моментът при навършване на 18 години/, каква административна стъпка трябва да се направи, за да се избегнат негативни последствия по отношение на издаването на личната карта? Благодаря!

  • Привет! Понеже отскоро попаднах на тази информация, а вижда се материята не е лека и изисква доста време за осъзнаване. Затова си позволих да попиртам. Благодаря Ви за отговора.

   • Не пречи да се запазят два документа, единият корпоративният лична карта или паспорт за пред корпорацията, но при засегнати интереси на Суверена, веднага се прилага обективното право на субекта срещу корпорацията, последната, която е на по-ниско ниво от Личността, без значение играта на длъжности те не стоят като упълномощени. Но, защото не са развити без да е предвидено подобно стечение на обстоятелствата в юридическото и правно пространство, е възможна една или друга приумица в опит да се намери изход от длъжностните, корпоративни лица, затова е добре младите най-първо да вземат своята лична карта или паспорт, след това се работи по същество. Знаете също, че Вашите документи са собственост на държавата, която не само не е легитимна след 13.07.1991 ДВ 56 1991, но не може да Ви причини законна, обоснована и легитимна вреда, освен чрез престъпното действие или бездействие, което пък е подсъдно от арбитражен съд и зад граница. Вашите права, са напълно защитени, ако излезете от системата на съгласието. Причината е без значение или подбудите, да го направите. Но нарочно, трябва да декларирате абстракция, не отказ от гражданските си и корпоративни права, водещо към една или друга загуба. Двуличието на „системата“ може да се пребори по същия начин. Ако са Ви причинили вреда, малка или голяма, това е възмездно. Удря се здраво, без уговорки. Поздрав и Усмивки

  • Как мога да пиша до Рим да си искам моето полагащото злато дето ми го откраднаха сатанистите

 • Здравейте,
  Можем ли да си изискаме актовете за раждане от Република България? Те трябва да знаят къде са ги предали.

  Благодаря

  • Здравейте, за сега не сме предприели такива действия, защото смятаме, че няма смисъл от тази процедура. Има други начини, които ще станат ясни и видими с течение на времето.

   • Здравейте преди време гледах видео на италианец който изисква името на новородената му дъщеря да бъде изписано с първа главна и последващи малки букви както се изписва нормално а не само с главни както се регистрира фирма.Съответно му беше отказано при което той отказа акта за раждане и каза че по съдебен път ще си търси правата, както и поправка в акта на първото му дете което е влязло в системата като субект.Та въпроса ми е,вие наясно ли сте къде може да се подаде изискване за тази промяна.Тъй като това е първият документ на база на който ти издават всички последващи,при неговата промяна,разбирайте отписване от матрицата всички останали трябва просто да станат невалидни .Не разбрах коя е институцията и за съжаление изгубих видеото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

sea

Ти си мъртъв и не го знаеш, разбери защо?

Как да излезем от капана на матрицата? ДЪРЖАВА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ не съществува,...

хартиен човек

КОРПОРАТИВЕН СВЯТ – ХАРТИЕНИЯТ ЧОВЕК

Всичко тръгва от измамата в граматиката и правописа, който използваме – така...

България

ДЪРЖАВАТА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ е корпорация – фирма регистрирана в САЩ

Всички така наречени държавни институции са фирми, играещи ролята на ''власт''. Единствения...

Кой управлява?

Кой управлява всички корпорации – държави-фирми?

Всички знаем, че на тази планета съществуват две неща, вода и земя.Тъй...