Капани за душата, изтриване на паметта

Решетката около земята, която ни държи, като затворници и не позволява душата да премине в истинският си дом. Ако по пътя си видите починали близки, духовни водачи, “добри“ същества, тунел с бяла светлина и т.н… това са капани на анунаките и рептилите. За да могат отново да ви изтрият информацията – паметта и да ви върнат отново в ХОЛОГРАФСКАТА ВСЕЛЕНА – наречена Земя-затвор.

Как се поддържа тази решетка затворена, около земята?
Чрез страх, паника, медии, пландемии, войни и т.н. театри на глобалистите. Именно за това те се опитват да ни държат в тези ниски вибрации, защото освен, че се хранят с тях и поддържат решетката.

Как можем да разрушим тази решетка и да станем свободни?
Пълен ингор на глобалистите, никакъв страх, страха е най голямата храна за тях, концентрирайте вниманието и енергията си върху хубавите неща и живота, който искате да живеете, бъдете благодарни, обичайте себе си и хората около вас. Не излъчвайте негативни емоции, по този начин решетката ще се саморазруши и техният свят ще се разпадне. Смеха, щастието, любовта, е най големия им враг и вибрацията на която те не могат да издържат. Да бъде

Leave a comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

лични карти

Капаните за душата и несъществуващата карма

Множеството капани на душата, когато напусне тялото, не съществуваща карма, духовни водачи,...